Omgevingstestapparatuur huren

Bij Climades huurt u omgevingstestapparatuur voor al uw testen. Van temperatuurkasten, tot klimaatkasten of klimaatkamers, ovens en zoutnevelkasten - we hebben het allemaal.

Vraag een offerte aan

Ik wil omgevingstestapparatuur huren

Onze toestellen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat deze in perfecte staat zijn. Wij beschikken over een breed assortiment aan toestellen, zodat we het meest gepaste toestel kunnen inzetten voor uw testen. Zo heeft u altijd de juiste apparatuur in huis die u nodig heeft voor uw test, zonder dat u deze zelf hoeft aan te schaffen. Handig!

Wat wij doen

Als u een klimaatkast, temperatuurkast of andere apparatuur bij ons huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer of de installatie van de kast. Dat doen wij volledig in eigen beheer voor u. Zo heeft u een gebruiksklare kast op de plek waar u hem nodig heeft en kunt u direct aan de slag met het testen. Dat scheelt u een hoop tijd en organisatie. Bij de installatie krijgt u indien nodig een uitgebreide uitleg over het gebruik van de machine van onze deskundige. Heeft u daarna nog vragen? Dan beantwoorden we die graag.

Onze klimaatkasten en temperatuurkasten zijn van hoge kwaliteit, zodat u de testen op een betrouwbare en gecontroleerde manier kunt uitvoeren. De toestellen komen hoofdzakelijk van de gerenommeerde fabrikanten WEISS/Vötsch en Nabertherm. We voeren regelmatig preventief onderhoud uit om te zorgen dat onze kasten altijd in perfecte staat zijn. Indien gevraagd zorgen wij voor een kalibratie van het toestel op de door u gewenste waarden en condities.

Wanneer u een klimaatkast of andere omgevingstestapparatuur bij ons huurt, kijken we eerst samen met u welk type het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Als we bepaald hebben wat u nodig heeft, sturen we u een gepersonaliseerde offerte. Bent u akkoord met de offerte? Dan zetten we de bestelling in gang.

Omgevingstestapparatuur Huren