Categorie

Ovens

Volledige controle over de temperatuur voor het testen van uw producten. Afhankelijk van het type is de oven te gebruiken bij zowel constante waarden als cyclisch met een door u gekozen profiel.

Onze ovens

Een oven kan een veel hogere temperatuur bereiken dan een klimaatkast. Doordat een oven geen koelcircuit bevat, kan de gewenste temperatuur enkel hoger zijn dat de omgevingstemperatuur. Daardoor is deze niet geschikt om te testen met lage temperaturen. Bij sommige ovens is het mogelijk een temperatuurprofiel te programmeren.

De ovens van Climades zijn beschikbaar in verschillende formaten en mogelijkheden qua temperatuurbereik. De ovens van Climades zijn nauwkeurig, betrouwbaar en veilig.

Voordelen van een oven
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hoge kwaliteit
  • Breed inzetbaar
  • Betrouwbaar en nauwkeurig
Ovens Groep

Vindt u niet wat u zoekt?

Via onze website bieden wij een greep uit het assortiment aan. Op basis van een gesprek met onze klanten kijken wij wat de mogelijke opties zijn. Hierbij kan het ook een oplossing zijn dat wij uw keuze gaan aanschaffen.

Climades Favicon Clr

Zelf testen

Als u voor een korte of langere tijd een klimaatkast, temperatuurkast of andere omgevingstestapparatuur nodig heeft, is huren de uitkomst. Bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit wilt of als één van uw eigen kasten defect is. Misschien heeft u sporadisch een machine met specifieke eigenschappen nodig, zoals een stresskast of thermische schokkast. Ook als u geen eigen apparatuur heeft, is huren een mooie oplossing.

Uitbesteden

Geen ruimte, capaciteit of gekwalificeerd personeel om zelf tests uit te voeren? Of is het door praktische of technische redenen niet mogelijk om een toestel op uw gewenste locatie te installeren? Besteed het dan uit! Wij kunnen uw testen volledig uitvoeren op onze locatie. Daarbij houden we een uitgebreid logboek bij met onder andere traceability records, kalibratiedata en gemaakte foto’s voor het testrapport.