Over Climades

Climades is meer dan gewoon een verhuurbedrijf. Wij kijken naar uw test proces en zoeken daar de beste oplossing bij, ook als dit betekent dat wij ons assortiment moeten uitbreiden!

Uw specialist in omgevingstestapparatuur

Climades is in 2006 ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Het was duidelijk dat veel bedrijven omgevingstestapparatuur nodig hadden, maar deze niet altijd konden of wilden aanschaffen. Verhuur bleek de perfecte oplossing! In eerste instantie spitsten we ons vooral toe op het afleveren van de gewenste machine(s) bij onze klanten, zodat deze zich niet hoefden te verplaatsen. Het bleek dat sommige klanten het op prijs stellen om het testen volledig uit te besteden. Dit zijn we toen ook gaan aanbieden.

Wij doen zoveel mogelijk volledig in eigen beheer, zoals het transport van de toestellen. Zo kunnen we een zo betrouwbaar mogelijke service bieden.

Climades is meer dan gewoon een verhuurbedrijf. Onze hands-on ervaring in productontwikkeling, kwalificatietesten en probleemoplossing zetten we maar al te graag in om onze klanten advies te geven bij het uitvoeren van hun testen.

Bij Climades verhuren we omgevingstestapparatuur, zoals bijvoorbeeld klimaatkasten, temperatuurkasten, ovens of thermische schokkasten. Daarnaast is het mogelijk uw tests door ons te laten uitvoeren. Zo nemen we u het werk en de zorgen uit handen. Met Climades beschikt u over een brede waaier aan toestellen van de hoogste kwaliteit, maar zonder de hoge aanschafkosten en andere ongemakken die daarbij komen kijken.

Climades Over Ons Klimaatkasten