Categorie

Thermische Schok

Met een thermische schokkast kunt u thermische schokken simuleren. Programmeer de kast naar wens, zodat uw product wordt blootgesteld aan een bepaald aantal cycli van opeenvolgende thermische schokken

Onze thermische schokkasten

Met een thermische schokkast kunt u producten blootstellen aan gecontroleerde thermische schokken. Zo kunt u testen hoe de producten reageren op deze schokken.

De thermische schokkast houdt de lucht vast die vrijkomt bij het uitzetten als de temperatuur plots veel stijgt. Deze lucht wordt opnieuw gebruikt om het krimpen van de lucht bij een temperatuurdaling te compenseren. Op deze manier wordt er geen verse lucht aangetrokken vanuit de omgeving. Dit verkleint de kans op ijsvorming en condensatie op het testobject. Moet condensatie op het testobject absoluut worden vermeden, bijvoorbeeld om corrosie te voorkomen? Dat kan door gedroogde perslucht te gebruiken om de proefruimte te spoelen tijdens de test.

De thermische schokkasten van Climades zijn beschikbaar in verschillende werkingsprincipes en formaten. Zo is er altijd een kast die past bij uw wensen. De thermische schokkasten van Climades zijn nauwkeurig, betrouwbaar en veilig.

Voordelen van een thermische schokkast
  • Hoge kwaliteit
  • Nauwkeurige en betrouwbare data
  • Breed in te zetten
  • Gebruiksvriendelijk
Thermische Shock Groep

Vindt u niet wat u zoekt?

Via onze website bieden wij een greep uit het assortiment aan. Op basis van een gesprek met onze klanten kijken wij wat de mogelijke opties zijn. Hierbij kan het ook een oplossing zijn dat wij uw keuze gaan aanschaffen.

Climades Favicon Clr

Zelf testen

Als u voor een korte of langere tijd een klimaatkast, temperatuurkast of andere omgevingstestapparatuur nodig heeft, is huren de uitkomst. Bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit wilt of als één van uw eigen kasten defect is. Misschien heeft u sporadisch een machine met specifieke eigenschappen nodig, zoals een stresskast of thermische schokkast. Ook als u geen eigen apparatuur heeft, is huren een mooie oplossing.

Uitbesteden

Geen ruimte, capaciteit of gekwalificeerd personeel om zelf tests uit te voeren? Of is het door praktische of technische redenen niet mogelijk om een toestel op uw gewenste locatie te installeren? Besteed het dan uit! Wij kunnen uw testen volledig uitvoeren op onze locatie. Daarbij houden we een uitgebreid logboek bij met onder andere traceability records, kalibratiedata en gemaakte foto’s voor het testrapport.