Besteed uw testen uit!

Wilt u testen, maar heeft u zelf niet de ruimte om een temperatuurkast te installeren of de capaciteit om de test uit te voeren? Wij kunnen de test volledig voor u uitvoeren.

Vraag een offerte aan

Ik wil mijn testen uitbesteden

Als u zelf niet de mogelijkheid heeft te testen, kunnen wij de test volledig voor u uitvoeren. We hebben een breed assortiment aan toestellen beschikbaar om voor u testen uit te voeren. Na afloop van uw test krijgt u, indien gewenst, een rapport met alle relevante informatie. Zo worden uw producten deskundig getest, zonder dat u daar nog omkijken naar heeft.

Wat wij doen

Wanneer u het testen uitbesteed, richten wij op onze locatie de test volledig voor u in. Daarbij kunnen we een groot aantal metingen doen. Bijvoorbeeld temperatuurmetingen, maar ook elektrische metingen en mechanische metingen. Ook kunnen we zorgen voor visuele inspecties van uw testmateriaal op een door u gewenst moment. Hierbij gaan we bijvoorbeeld op zoek naar het ontstaan van scheuren of andere defecten van het testmateriaal. We gebruiken hiervoor een digitale microscoop, waarmee we gedetailleerde inspecties kunnen uitvoeren en foto’s kunnen maken.

U bent altijd welkom om bij ons langs te komen om het verloop van uw test te bekijken. Tijdens het testen houden we een gedetailleerd logboek bij van alle metingen en de voortgang van de test. Indien gewenst ontvangt u dit achteraf in een uitgebreid rapport. 

Onze klimaatkasten en temperatuurkasten zijn van topkwaliteit. Deze apparatuur komt van de gerenommeerde fabrikanten WEISS/Vötsch en Nabertherm. We voeren een regelmatig preventief onderhoud uit om te zorgen dat onze kasten altijd in perfecte staat zijn en om zo de uitval te minimaliseren.

Uitbesteden Climades Doet Het Testen Voor U