Categorie

Zoutnevel

Stel uw producten of materialen bloot aan een corrosieve omgeving, eventueel in combinatie met een bepaalde temperatuur of luchtvochtigheid. Gebruik met constante waarden of profiel naar keuze.

Onze zoutnevelkasten

Een zoutnevelkast bootst een corrosieve omgeving na. Door zo een zoutneveltest kunt u testen hoe uw producten of materialen reageren op blootstelling aan zoutnevel. Dat kan naar wens in combinatie met een temperatuur- of luchtvochtigheidstest. Een zoutnevelkast is dus erg veelzijdig.

Programmeer verschillende profielen op de zoutnevelkast om variaties van de test uit te voeren. Bijvoorbeeld om uw product te testen bij verschillende concentraties van zoutnevel.

De zoutnevelkasten van Climades zijn beschikbaar in verschillende formaten, waarbij ieder model andere mogelijkheden heeft. Zo is er altijd een zoutnevelkast die geschikt is voor uw test. De zoutnevelkasten van Climades zijn betrouwbaar, veilig en geven een nauwkeurig resultaat van de zoutneveltest.

Voordelen van zoutnevelkasten

  • Nauwkeurige en betrouwbare zoutneveltesten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kwaliteit
  • Breed inzetbaar
Zoutnevel Groep

Op zoek naar een specifieke zoutnevelkast?

Via onze website bieden wij een greep uit het assortiment aan. Op basis van een gesprek met onze klanten kijken wij wat de mogelijke opties zijn. Hierbij kan het ook een oplossing zijn dat wij uw keuze gaan aanschaffen.

Climades Favicon Clr

Zelf testen

Als u voor een korte of langere tijd een zoutnevelkast nodig hebt voor uw zoutneveltest, dan is huren de uitkomst. Bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit wilt of als één van uw eigen kasten defect is. Misschien heeft u sporadisch een machine met specifieke eigenschappen nodig, zoals een stresskast of thermische schokkast. Ook als u geen eigen apparatuur heeft, is huren een mooie oplossing.

Uitbesteden

Geen ruimte, capaciteit of gekwalificeerd personeel om zelf tests uit te voeren? Of is het door praktische of technische redenen niet mogelijk om een toestel op uw gewenste locatie te installeren? Besteed het dan uit! Wij kunnen uw testen volledig uitvoeren op onze locatie. Daarbij houden we een uitgebreid logboek bij met onder andere traceability records, kalibratiedata en gemaakte foto’s voor het testrapport.