Categorie

Temperatuurkasten

Met een Climades temperatuurkast heeft u volledige controle over de temperatuur, waarop u uw producten test. Gebruik de kast met constante waarden of test met een door u gekozen profiel.

Onze temperatuurkasten

Met een temperatuurkast bootst u een bepaalde temperatuur na. Zo kunt u voorwerpen of materialen blootstellen aan bijvoorbeeld een heel hoge of heel lage temperatuur en kijken wat de invloed hiervan is.

Programmeer meerdere profielen op de temperatuurkast om te testen met verschillende temperaturen. Bijvoorbeeld om de werking van uw product te testen bij langdurige hitte.

De temperatuurkasten van Climades zijn beschikbaar in verschillende formaten en mogelijkheden qua temperatuurbereik. Voor iedere test hebben we dus een geschikte kast. Onze temperatuurkasten zijn betrouwbaar, veilig en nauwkeurig.

Voordelen van een temperatuurkast
  • Hoge kwaliteit
  • Breed in te zetten
  • Nauwkeurig en betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk​
Temperatuurkasten Groep

Vindt u niet wat u zoekt?

Via onze website bieden wij een greep uit het assortiment aan. Op basis van een gesprek met onze klanten kijken wij wat de mogelijke opties zijn. Hierbij kan het ook een oplossing zijn dat wij uw keuze gaan aanschaffen.

Climades Favicon Clr

Zelf testen

Als u voor een korte of langere tijd een klimaatkast, temperatuurkast of andere omgevingstestapparatuur nodig heeft, is huren de uitkomst. Bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit wilt of als één van uw eigen kasten defect is. Misschien heeft u sporadisch een machine met specifieke eigenschappen nodig, zoals een stresskast of thermische schokkast. Ook als u geen eigen apparatuur heeft, is huren een mooie oplossing.

Uitbesteden

Geen ruimte, capaciteit of gekwalificeerd personeel om zelf tests uit te voeren? Of is het door praktische of technische redenen niet mogelijk om een toestel op uw gewenste locatie te installeren? Besteed het dan uit! Wij kunnen uw testen volledig uitvoeren op onze locatie. Daarbij houden we een uitgebreid logboek bij met onder andere traceability records, kalibratiedata en gemaakte foto’s voor het testrapport.